fbpx
Etalage Kunst Centrum Haarlem

Kom je langs?

Wij zijn weer open! Je kunt weer zonder afspraak terecht in onze kunstuitleen, winkel en tentoonstellingsruimte.

Een deel van onze klanten vindt afspraken maken prettig. De persoonlijke service en extra aandacht is een pluspunt. Daarom gaan we hiermee door.
Lees hieronder hoe een bezoek eruit ziet en welke service je mét een afspraak kunt verwachten.

We blijven voorzichtig

Een mondkapje is niet meer nodig en er mogen weer meer klanten tegelijk naar binnen. Bij de voordeur blijft het mogelijk om je handen te ontsmetten. Binnen willen wij dat je 1,5 meter afstand van anderen houdt, ook van onze medewerkers. Mocht het te druk worden in het pand dan kan het zijn dat we je vragen om even buiten te wachten. Volg hierin de aanwijzingen van onze medewerkers.

Heb je geen zin om te moeten wachten? Kom dan langs op een rustig moment. Zaterdag is onze drukste dag en komen er sowieso veel mensen naar het centrum. Deze dag kun je dus beter vermijden als je drukte wilt ontlopen. Door de week is het rustiger en donderdag is onze rustigste dag van de week.

Stel ons je vraag, dat vinden we leuk!

Natuurlijk kun je ons ook nog steeds via mail of telefonisch al je vragen stellen. Tijdens openingstijden kun je bellen naar 023 532 7895. Mailen kan altijd, stuur je vraag dan naar info@kunstcentrum-haarlem.nl.

Wij zijn geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 11 tot 17 uur.

Wegens de zomervakantie zijn wij tot en met 10 augustus op dinsdag gesloten. Klik hier voor meer informatie.

Hulp nodig? Plan een afspraak

Bezoek op afspraak biedt ook voordelen. Daarom gaan we hier mee door! Ben je op zoek naar een nieuw werk om te lenen en kun je hier wat hulp bij gebruiken? Of bezoek je onze kunstuitleen voor het eerst en wil je dat één van ons je een beetje wegwijs maakt? Maak dan een afspraak en een medewerker zal voor je klaarstaan wanneer je langskomt.

Plan je afspraak gemakkelijk zelf in onze online agenda (klik hier) of bel ons tijdens openingstijden op 023 532 7895.

Tot snel bij Kunst Centrum Haarlem!