fbpx
Gouden Hart Biljet actie van Heel Haarlem Helpt ook geldig bij Kunst Centrum Haarlem

Shop ook bij ons met je Gouden Hart Biljet

Werk(te) jij bij het Spaarne Gasthuis, tijdens de corona epidemie? Dan is de kans groot dat je een Gouden Hart Biljet heb gekregen. Dit cadeau, met een waarde van €40,- is een bedankje voor Haarlemse zorgmedewerkers tijdens deze heftige epidemie.

De Biljetten waren oorspronkelijk geldig tot 31 december 2020, maar omdat veel biljetten nog niet ingeleverd zijn is de actie verlengt tot en met 31 augustus 2021. Ook bij ons kun je terecht met je Gouden Hart Biljet! Ligt jouw Biljet nog in een la? Kom snel eens langs om een kunstwerk te lenen óf kies een mooi stuk design uit in onze winkel.

Kleine Haarlemse ondernemers die door de coronacrisis en getroffen maatregelen geraakt werden, konden zich aanmelden voor de Gouden Hart actie. Wij van Kunst Centrum Haarlem zagen de afgelopen maanden onze omzet ook zwaar afnemen en hebben ons daarom bij deze actie aangesloten. Door het besteden van de Gouden Hart Biljetten bij ons of andere aangesloten Haarlemse ondernemers is al het gedoneerde geld ook nog eens een impuls voor de lokale economie. Alleen samen helpen we Haarlem de crisis door. Voor ondernemers zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Heel Haarlem Helpt zorgverleners

Haarlem is een warme stad met inwoners die trots en betrokken zijn. Onze stad wordt, net als de rest van de wereld, getroffen door de coronacrisis. Alle maatregelen zijn erop gericht om kwetsbare mensen te beschermen en dat het zorgsysteem niet overbelast raakt. De inzet van alle zorgverleners is daarbij belangrijk en legt een grote druk op hen. Om de inwoners van Haarlem de kans te geven hun dankbaarheid te tonen is de Gouden Hart Actie Heel Haarlem Helpt opgezet. Als elke Haarlemmer € 1 zou doneren kunnen wij als Haarlem heel veel zorgverleners blij maken met een Gouden Hart Biljet van € 40 en krijgt de Haarlemse economie een impuls van ca € 160.000. Een klein gebaar uit een groot hart met maximaal resultaat.

Bron: www.heelhaarlemhelpt.nl (inzameling inmiddels gesloten).

Ervaar je een probleem met je Gouden Hart Biljet, of heb je een andere praktische vraag? Dan verwijzen wij je graag door naar de organisatie achter deze actie: info@heelhaarlemhelpt.nl

Voor vragen over kunst lenen of ons assortiment kom je gezellig langs of bel tijdens openingstijden naar 023 532 7895. Mailtje sturen kan ook, die mag naar info@kunstcentrum-haarlem.nl