Interieur met kunst

Kom weer kunst kiezen!

Goed nieuws, je kunt weer langs komen! Dit betekent dat je weer in onze uitleen terecht kunt om tussen de werken door te struinen tot je het perfecte werk gevonden hebt. Of het nu voor je woonkamer, slaapkamer of thuiswerkplek is, wij hebben kunst voor je.

Wel zijn er een paar richtlijnen om je bezoek aan onze winkel en kunstuitleen voor jezelf en ons zo veilig mogelijk te laten verlopen.

1. Maak snel een afspraak

Hoewel we begrijpen dat je natuurlijk niet kunt wachten om een nieuw kunstwerk uit te kiezen, moet je hiervoor wel een afspraak maken. Wij werken in tijdvakken van 15 minuten. Weet je al wat je wilt en denk je snel klaar te zijn, dan plannen we een afspraak van een kwartier. Ben je nog geen lid, dus wil je inschrijven én meteen een kunstwerk uitkiezen? Geen probleem, dan plannen we je in voor drie kwartier.

Je kunt een afspraak maken voor een bezoek aan onze kunstuitleen en winkel, maar ook om de tentoonstelling Please paint my picture te bekijken. Natuurlijk zijn wij ook beschikbaar voor kunstadvies tijdens de afspraken.

Een afspraak inplannen kan dinsdag tot en met zaterdag tussen 11 en 17 uur. Lukt het niet om binnen deze openingstijden langs te komen? Geef dit telefonisch aan, dan kijken wij of het mogelijk is om je op een ander moment te ontvangen.

Bel ons tijdens openingstijden voor een afspraak. Wij zijn op dinsdag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 9 en 17 uur op 023 532 7895. Je kan ook makkelijk zelf een afspraak inplannen in onze online agenda.

Of mail ons op info@kunstcentrum-haarlem.nl dan nemen wij tijdens openingstijden zo contact met je op. Wil je graag dat wij je terugbellen? Vergeet dan niet om je telefoonnummer te vermelden.

2. Kom alleen of met z’n tweeën

Onze winkel en uitleen is gelukkig groot! Veel meer dan 50m2. Er mogen gelijktijdig wel 10 mensen binnen zijn. Laat bij het maken van een afspraak weten met wie je komt. Dan kunnen wij zorgvuldig plannen. Tijdens je bezoek zullen wij natuurlijk ook anderhalve meter afstand houden én dragen we allemaal een mondkapje.

3. Bereid je bezoek alvast voor

We kunnen de tijd die we hebben zo optimaal mogelijk benutten als je thuis alvast bedenkt waar je je nieuwe kunstwerk wilt ophangen en welk formaat goed past.

Je kunt ook alvast werken bekijken in onze online catalogus. Zie je iets wat je beter wilt bekijken? Reserveer het, dan zorgen wij dat het klaar staat wanneer je langs komt.

Ben je nog geen lid van de kunstuitleen? Ook je inschrijving kun je online voorbereiden. Vul het formulier op deze pagina zo veel mogelijk in, dan blijft er tijdens je bezoek meer tijd over om kunst te bekijken!

Veel producten uit onze winkel zijn ook online te koop! Neem een kijkje in onze webwinkel, wie weet kom je daar al iets tegen. Je kunt via de webwinkel bestellen en je bestelling vervolgens ophalen in de winkel. Wel met een afspraak natuurlijk.

4. Blijf thuis bij klachten

Heb je klachten die passen bij een besmetting met het coronavirus? Blijf dan thuis! Dat doen wij ook.

Wanneer je afspraak niet door kan gaan, plannen we gewoon een nieuwe afspraak in. Wij zijn er klaar voor en kunnen niet wachten om jou weer aan kunst en design te helpen. Tot snel!