Uitnodiging opening 'Ode aan Haarlem'

Deelnemende kunstenaars aan 'Ode aan Haarlem' zijn o.a. v.l.n.r. Christel Bouwmeester, Henny Witjes, Rosita van Wingerden-Haarsma & Jeroen Hermkens

Uitnodiging tentoonstelling Ode aan Haarlem

Op 2 september om 16 uur opent Jur Botter, wethouder cultuur van Haarlem, de groepstentoonstelling 'Ode aan Haarlem' in het Kunst centrum Haarlem. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. In ‘Ode aan Haarlem’ geven kunstenaars uit Haarlem en omgeving op een zeer eigen en soms eigenzinnige wijze een ode aan de stad Haarlem. Het is een verrassende compilatie van hedendaagse Haarlemse stadsgezichten, fotografie en grafische ontwerpen tot de verbeelding van Haarlemse symbolen als ‘De Haarlemse mug’ en sieraden.

De deelnemende kunstenaars zijn: Renata Berk, Daan Berkhof, Christel Bouwmeester, Dineke van Doorn, Harmen Duijvis, Lizan van Dijk, Caspar Faassen, Hans Peter Föllmi, Jeroen Hermkens, Annette Koek, Frans Meijer, Beth Namenwirth, Jos de l’Orme, Rian Peeperkorn, Rosita van Wingerden-Haarsma en Henny Witjes. Ode aan Haarlem is een groeitentoonstelling, waar elke keer nieuwe kunstwerken aan toegevoegd zullen worden. De tentoonstelling is van 2 september t/m 18 november te zien bij Kunst centrum Haarlem.

Opening tentoonstelling Ode aan Haarlem
Aanvang: zaterdag 2 september, 16:00 uur
Locatie: Kunst centrum Haarlem