Inschrijfformulier

 

Onze kunstuitleenformule zorgt ervoor dat kunst betaalbaar blijft. U heeft keuze uit een zeer ruim en gevarieerde collectie kunstwerken van professioneel beeldend kunstenaars. 

De tarieven voor het huren van kunst zijn afhankelijk van de waarde van het gekozen werk. Vanaf €9,- per maand heeft u al een kunstwerk voor een onbepaalde tijd in huis. Van het bedrag dat u per maand betaalt, spaart u 40%. Met dit spaartegoed kunt u kunstwerken uit onze collectie en designproducten uit onze winkel aankopen.

Hieronder kunt u zich inschrijven voor een abonnement op het huren van kunst. De prijzen voor een abonnement variëren tussen de € 9,- en € 65,- per maand. Uw abonnement wordt pas geactiveerd wanneer u bij Kunst centrum Haarlem voor het eerst een kunstwerk komt huren. Pas dan wordt het maandelijkse betalingstermijn geïncasseerd. 

Mocht u vragen hebben over het invullen van dit formulier, neem dan contact op ons op via info@kunstcentrum-haarlem.nl of bel (di - za: 11 - 17 uur) naar 023-5327895.

 

Online inschrijven

Persoonlijke gegevens

Contact gegevens

  • Al een kunstwerk op oog wat u graag wilt reserveren? Vermeld het hier?

Abonnement

  • Maak hier een keuze van het abonnement wat u wilt afsluiten. Dit bedrag is niet bindend. Het bedraag wordt pas definitief als u een kunstwerk huurt bij Kunst centrum Haarlem.

Bankgegevens

  • De maandelijkse incasso wordt definitief als u wij het SEPA machtigingsformulier hebben ontvangen. Dit formulier ontvangt u per post.

* Verplichte velden