Senatori

Selwyn Senatori

La dolce vita is de grote inspiratiebron voor Selwyn Senatori. Zijn passie voor lekker eten, wijn, Italië, muziek, film, vrouwen en design spat van zijn doeken af. Zijn werken hebben dezelfde ingrediënten als la dolce vita en maken je immediatamente vrolijk. 

Selwyn Senatori (1973) is geboren in Pallanza, Italie. Hij volgde de Hoge School voor de Kunsten in Utrecht, met als richting illustratieve vormgeving. Voor het vijfde jaar achtereen exposeert Selwyn in Galerie de KunstSalon. Hij werkt als illustrator voor Art-Box, een groot internationaal agentschap voor illustratoren. Naast het illustreren van kinderboeken, illustreert hij ook voor de Rabobank, Albert Heijn, Nuon, bakkerij Pater en andere bedrijven. Zijn grote passie blijft echter schilderen, iets wat hij dagelijks doet in zijn atelier.

Het werk van Selwyn is jong, kleurrijk, illustratief en humorvol. Hij werkt veelal met acrylverf, waardoor zijn werk helder van kleur is, ook gebruikt hij bijvoorbeeld krijt en spuitbussen. Het werk bevat veel verrassende elementen met vaak geschreven teksten. Hij schildert graag over ‘la dolce vita’ en laat zich hierdoor inspireren. In zijn grote studio in Amsterdam, waant men zich in de Pop art scene uit de jaren 80.Werk van Selwyn Senatori

Reserveer online