Informatie kunstuitleen

Breng je muren tot leven!

Is jouw bedrijf of organisatie toe aan een fris uiterlijk? Zijn er lege muren? Mag de ruimte meer karakter en inspiratie uitstralen? Wij kunnen je helpen!

Kunst huren! Hoe werkt het?

  1. Eén van onze art consultants komt geheel vrijblijvend langs om jullie persoonlijke voorkeuren en behoeftes te inventariseren.
  2. Binnen een week ontvang je een vrijblijvende offerte*
  3. Is de offerte naar de zin? Dan ontvang je de eerste maand de kunstcollectie GRATIS**
  4. Bevalt de kunstcollectie, dan betaal je na je proefmaand een vast bedrag per kwartaal gebaseerd op jouw kunstcollectie.

*Zakelijk kunst lenen is volledig fiscaal aftrekbaar en maandelijks opzegbaar.
**Exclusief transport en inrichting.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze art consultants via bedrijven@kunstcentrum-haarlem.nl of bel met 023 5327895.

Klant aan het woord

Kunst centrum Haarlem richt ons bedrijf ruim 26 jaar in met kunst. De diversiteit en kwaliteit van de kunstcollecties is enorm groot. Bij ons heeft in al die jaren nog nooit hetzelfde werk aan de wand gehangen.- Elan Wonen

Voor ons is een kantoor niet alleen een werkplek. Werken kun je overal. Op kantoor ontmoet je collega’s of je nodigt er klanten uit. Daar hoort een omgeving bij die inspireert. Van IT tot interieur en alles wat er tussen zit. Kunst hoort daarbij. Kunst staat voor kwaliteit. Kunst vertelt een verhaal. Dat past bij ons werk en hoe wij naar de wereld kijken. Kunst centrum Haarlem heeft onze gedachten vertaald in een kunstaanbod dat bij ons past. Ons kantoor laat zien wie wij zijn.- Yolk

Inspireer jezelf

Ben je benieuwd welke kunstwerken wij in huis hebben?

Bekijk hier de online collectie en laat je alvast inspireren.

 

Maak een afspraak

Uw gegevens

* Verplichte velden