fbpx

Onze etalage in Heemstede

Heb je de etalage op de binnenweg 155 in Heemstede gezien?
Deze etalage is van een winkelpand, gehuurd door flitsbezorger Getir. Voorlopig gaat deze vestiging nog niet open.

In de tussentijd krijgen wij de kans om de winkelstraat alvast een beetje mooier te maken. Daarom is de etalage ingericht met kunstwerken uit de collectie van Kunst Centrum Haarlem, dé kunstuitleen van Haarlem en omgeving. Kom snel een kijkje nemen!

Voor deze plek hebben we gekozen voorsfeervolle werken van Alexander Vogels en de bijzonder keramiek van Saskia Pfaeltzer. Wil je deze werken huren of kopen? Dat kan. Lees dan hieronder verder.

Alexander Vogels (1952) maakt abstract sfeervol werk. Zijn inspiratiebron zijn beschavingen waarin traditie, magie, rituelen en symboliek centraal staan. Hier hangen olieverf schilderijen. Ze combineren mooi met de porseleinen vazen van Saskia Pfaeltzer (1955). Ook Saskia haalt haar inspiratie uit andere culturen, rituelen en symboliek.

De schilderijen en zeefdrukken van Alexander Vogels zijn te koop en te huur. Het werk van Vogels is geïnspireerd door rotstekeningen in de Sahara en hebben een warme uitstraling.

De keramiek van Saskia Pfaeltzer  is – vanwege de kwetsbaarheid –  alleen te koop.  Meer weten over het werk Saskia? Bekijk dan het filmpje, klik hier!

Kunst kijken, lenen en kopen kan bij Kunst Centrum Haarlem. Dé kunstuitleen voor Haarlem en omgeving op de Gedempte Oude Gracht in het centrum van Haarlem

In onze uitleencollectie hebben we nog een serie meer werk van Alexander Vogels.

Wil jij werk van Alexander Vogels in huis halen dat in deze etalage staat? Lees hier hoe het werkt. Of neem contact met ons op via de mail of via 023 53 27 895.