fbpx
Goudstaartje collectors edition StoryTiles te winnen bij Kunst Centrum Haarlem

Maak kans op deze bijzondere tegel van StoryTiles

De tegels van StoryTiles zijn razend populair! Niet alleen bij ons vliegen ze over de toonbank, maar wereldwijd. Het bedrijf groeit dan ook als kool.

Om de fans te bedanken komt StoryTiles nu met een speciale tegel, het Goudstaartje in 13 bij 13 centimeter. Een echt collectors item, want er zijn er slechts 250 van gemaakt. Het Goudstaartje is niet te koop, maar alleen te winnen bij verkooppunten van StoryTiles. Waaronder bij ons!

Wil jij kans maken op deze bijzondere tegel? Lees dan hieronder verder!

Het Goudstaartje is een variatie op de ‘Feeling Floral’ tegel van StoryTiles. Een bloemrijk design van Nathalie Lété, maar nu met een staartje van goud! Het staartje van de vogel is met de hand goudluster geverfd om de mooie glanzende uitstraling te krijgen.

Wij gaan deze bijzondere tegel verloten onder lezers van de KCH nieuwsbrief. In de eerste nieuwsbrief van september lees je hoe je kans maakt op de tegel. Ontvang je onze nieuwsbrief nog niet? Laat dan hieronder je e-mailadres achter. Doe dit voor 31 augustus om kans te maken op het Goudstaartje.

Ja, ik wil KCH updates per mail ontvangen!

* indicates required

Door in te schrijven geef je Kunst Centrum Haarlem toestemming om de door jou versterkte gegevens te gebruiken voor het versturen van updates. Je ontvangt maximaal eens per twee weken een update.

Je kunt op elk moment weer opzeggen via de link onderaan elke nieuwsbrief.