fbpx

Maak kans op de állerlaatste Haarlemse Liefde tegel

Het begon in 2016 met een tegel van Haarlem ontworpen door Marga van Oers van StoryTiles en al snel werden ze razend populair. Nu, zo’n 2000 tegeltjes later, eindigt de serie op het hoogtepunt. Alleen nummer 100 van honderd speciale gouden Haarlemse Liefde III tegels is nog over. En die gaan we verloten!

Wil jij deze tegel winnen? Lees dan verder!

De állerlaatste Haarlemse Liefde tegel is 13 bij 13 centimeter, het formaat van het beroemde Oude Hollandse Witje en iets groter dan de tegels die je normaal bij ons in de winkel vind. De tegel heeft de bekende afbeelding van de Haarlemse Liefde III en is afgewerkt met bladgoud details. De tegel is ook nog eens letterlijk de allerlaatste, deze is namelijk genummerd als nummer 100 van honderd.

Wil jij kans maken op deze tegel? Let dan nu goed op!

Lezers van onze nieuwsbrief maken binnenkort kans op de tegel. In de eerste nieuwsbrief van juni maken we bekend wat je moet doen deze állerlaatste Haarlemse liefde tegel te winnen. Zorg dus dat je de nieuwsbrief ontvangt. Krijg je deze nog niet? Schrijf je dan snel hieronder in.

Goed om te weten: ook wij houden niet van te veel e-mails. Daarom ontvang je eens in de 2 á 3 weken een update in je mailbox.