fbpx

Kadobon

Geef kunst kado! Dat kan met de speciale kadobonnen van Kunst Centrum Haarlem. Een uniek kunstwerk (oplage 50) van Vincent Uilenbroek, Maarten Rots of Christel Bouwmeester mét een bon voor het 3 maanden gratis kunst lenen voor thuis aan de muur.

Wij hebben ook een gewone bon! Bepaal dan zelf het bedrag dat je wil geven. En dat bedrag kan de ontvanger besteden in de winkel, aan een kunstaankoop of aan een abonnement op de kunstuitleen.

Onze unieke kadobon is Kunst Kado: een klein kunstwerk mét een bon voor het 3 maanden gratis lenen van kunst uit onze collectie. Je kan kiezen uit 3 kunstwerken (A5 formaat): een foto van Maarten Rots, een zeefdruk van Vincent Uilenbroek of een hoogwaardig print van een tekening van Christel Bouwmeester.

Het speciaal voor ons ontworpen Kunst Kado van Vincent Uilenbroek én Maarten Rost kost €47,50. Het speciale Haarlem 775 jaar Kunst Kado met de tekening van de Bavo van Christel Bouwmeester is €27,50. De oplage van alle drie is 50 stuks, dus wees er snel bij. Vanaf 28 november 2020 in onze winkel en daarna ook in onze webshop.

Alvast een kijkje nemen in onze kunstuitleen collectie? Klik hier