fbpx
fotografie in de kunstuitleen Haarlem

Kunst abonnement

Een kunst abonnement bij een kunstuitleen is natuurlijk ideaal voor diegene die zijn of haar huis mooier wil inrichten of de ruimtes meer tot leven wil brengen. Kunst Centrum Haarlem biedt veel mogelijkheden om je hierin te helpen.

Ons ruime aanbod van kunst maakt het uiterst makkelijk om iets moois te vinden voor bij jou aan de muur. Bekijk daarom onze online kunstcollectie om te zien wat we allemaal beschikbaar hebben!

Abonnement kunstuitleen

Om een kunst abonnement af te sluiten zul je bij onze kunstuitleen geen buil vallen. Een groot voordeel is bijvoorbeeld dat je als je uitgekeken bent op het kunstwerk je het gemakkelijk weer kan inruilen voor een nieuwe.

Iedere maand een ander schilderij of foto aan de muur? Dat kan dus! Zo raak je natuurlijk nooit verveeld. We hebben meerdere kunst abonnementen: vanaf 12 euro/maand tot 65 euro/maand. Bekijk al onze tarieven via de onderstaande knop.

Voordelen abonnement voor kunst

Een kunstabonnement bij een kunstuitleen heeft veel voordelen. Ten eerste: je maakt een hele duurzame keuze doordat je continu ‘hergebruikt’. Maar een groot voordeel van kunst lenen is dat je jouw woonkamer heel gemakkelijk aanpast. En je ontdekt waar jouw voorkeuren liggen qua kunst. Misschien merk je na een tijdje dat je voor bepaalde kleuren kiest, of dat je steeds terugvalt op een bepaalde stijl. Dat is het leuke aan kunst lenen; je leer jezelf kennen. Als abonnee bij Kunst Centrum Haarlem ontvang je ook nog eens exclusieve uitnodigingen voor speciale gelegenheden in ons kunstcentrum.

Bij Kunst Centrum Haarlem bouw je spaartegoed op als je leent. Het maandbedrag bestaat voor twee derde uit de huurprijs en 40% daarvan komt in een spaarpotje. Dit spaartegoed kun je bijvoorbeeld inzetten in onze designwinkel, maar natuurlijk ook als je kunst wilt kopen.

Etalage Kunst Centrum Haarlem

Meer over Kunst Centrum Haarlem

Ben je op zoek naar een kunstuitleen in Haarlem? Kunst Centrum Haarlem heeft schilderijen, foto’s, tekeningen en beeldhouwwerken voor iedereen in Haarlem en omstreken. Als je wilt weten wat we allemaal in onze kunstcollectie hebben, klik dan op onderstaande button.