fbpx
fotografie in de kunstuitleen Haarlem

Kunst abonnement

Een kunst abonnement bij een kunstuitleen is natuurlijk ideaal voor als je je huis mooier wil inrichten of als je de ruimtes meer tot leven wil brengen. Kunst Centrum Haarlem kan je helpen. Er zijn vele mogelijkheden.

Ons ruime aanbod van kunstwerken maakt het makkelijk om iets moois te vinden voor bij jou aan de muur. Bekijk daarom onze online kunstcollectie om te zien wat we allemaal beschikbaar hebben!

Abonnement kunstuitleen

Aan het af sluiten van een kunst abonnement zul je bij onze kunstuitleen geen buil vallen. Het voordeel van kunst lenen is dat je makkelijk van kunstwerk kunt ruilen. Als je uitgekeken bent op een werk kom je gewoon een ander, nieuw kunstwerk halen.

Iedere maand een ander schilderij of foto aan de muur? Dat kan dus! Zo raak je niet verveeld. We hebben meerdere kunst abonnementen: vanaf 10 euro/maand tot 72 euro/maand. Bekijk al onze tarieven via de onderstaande knop.

Voordelen abonnement voor kunst

Een kunstabonnement bij een kunstuitleen heeft veel voordelen. Ten eerste maak je een hele duurzame keuze doordat je ‘hergebruikt’, lenen is het nieuwe hebben. Een ander voordeel van kunst lenen is dat een kunstwerk de sfeer in je woonkamer heel gemakkelijk aanpast. Door steeds iets anders op te hangen ontdek je waar jouw voorkeuren liggen qua kunst. Misschien merk je dat je voor bepaalde kleuren kiest, of dat je steeds terugkeert naar een bepaalde stijl. Dat is het leuke aan kunst lenen; je leer jezelf kennen. Als abonnee bij Kunst Centrum Haarlem ontvang je ook nog eens uitnodigingen voor speciale gelegenheden, zoals openingen, in ons kunstcentrum.

Bij Kunst Centrum Haarlem bouw je spaartegoed op als je kunst leent. Het maandbedrag bestaat voor een deel uit de huurprijs en voor een deel uit het opbouwen van spaartegoed. 40% van je maandbedrag / abonnementsgeld komt in je spaarpotje. Van dit spaartegoed kan je kunst kopen maar je kan het ook inzetten voor iets moois uit onze designwinkel of webshop.

Etalage Kunst Centrum Haarlem

Meer over Kunst Centrum Haarlem

Ben je op zoek naar een kunstuitleen in Haarlem? Kunst Centrum Haarlem heeft schilderijen, foto’s, tekeningen en beeldhouwwerken voor iedereen in Haarlem en omstreken. Als je wilt weten wat we allemaal in onze kunstcollectie hebben, klik dan op onderstaande button.