Info

 1. Lenen is het nieuwe hebben

  Kunst en design is er voor iedereen in alle prijsklassen. Je kunt iets kopen maar ook net zo makkelijk lenen. Met onze kunstuitleen-formule zorgen wij ervoor dat kunst betaalbaar is. Je hebt de keuze uit een zeer ruime en gevarieerde collectie van professioneel beeldend kunstenaars.

 2. Altijd iets dat past bij jouw portemonnee

  De tarieven voor het huren van kunst zijn afhankelijk van de waarde van het gekozen werk. Van het bedrag dat je per maand betaalt is 60% de huurprijs en 40% het deel dat je spaart. Met dit spaartegoed kun je kunstwerken uit onze collectie en designproducten uit onze winkel kopen.

 3. Vraag ons alles, dat vinden we leuk!

  Adviseren op het gebied van beeldende kunst is onze specialiteit. Dat doen wij al ruim 50 jaar. Of je nu een grote kenner bent of er niets vanaf weet, wij helpen je graag op weg. Wil je een oriënterend en informatief advies dan kun je altijd langskomen of  een afspraak met ons maken via info@kunstcentrum-haarlem.nl. Geheel vrijblijvend!

 4. Kijken zolang je wilt

  Kunst en design is er voor iedereen in alle prijsklassen. Je kunt iets kopen maar ook net zo makkelijk lenen. Met onze kunstuitleen-formule zorgen wij ervoor dat kunst betaalbaar is. Je hebt de keuze uit een zeer ruime en gevarieerde collectie. Kom kijken en zoek een kunstwerk uit dat bij je past.

 5. Wij snappen kunst ook niet altijd

  Kunst hoort niet moeilijk of elitair te zijn vinden wij. En de keuze voor een werk is nu eenmaal heel persoonlijk. Of de kleur je nu aanspreekt, de compositie wat met je doet, je een diepere lading ontwaart in de gelaagdheid van het werk of dat je gewoon gek bent op katten, het kan allemaal!

 6. Ook op je werkplek

  Wil  jij ook een prettige en inspirerende werkomgeving? Zijn er lege muren? Mag je kantoor meer karakter krijgen? Wij kunnen je helpen! En weet je dat kunst op je werkplek fiscaal aftrekbaar is? Maak een vrijblijvende afspraak met ons via info@kunstcentrum-haarlem.nl.

Kunst op afbetaling

Je kunt kunst op afbetaling bij ons kopen zonder dat je rente hoeft te betalen. Je lost u af in maandelijkse termijnen en de rente is voor onze rekening!

hoe werkt het

Onze cadeaubon

doe kunst lenen kado

Transport

Soms is een werk te groot om op je fiets of in je auto mee te nemen. Of je vindt het fijner dat het werk thuis gebracht of opgehaald wordt.

Tikan Spakler – van arthanging – doet onze kunsttransporten. Transport in Haarlem en omgeving kost €40. Wanneer je buiten Haarlem woont, maakt Tikan graag een offerte.

Interesse in dit kunsttransport? Bel 023 5327895 of mail ons: info@kunstcentrum-haarlem.nl.