fbpx
Luc Verschuuren Vroarr Grand Prix Formule 1

Kunst transport

Voor iedereen die op zoek is naar kunst transport, wij zorgen dat je kunstwerk goed bij je thuis komt. Soms is een kunstwerk nét te groot om zelf op je fiets of met de auto mee te nemen. Of misschien vind je het juist fijner om het werk te laten bezorgen. Dus of je nu een schilderij, bronzen beeld of zeefdruk kiest, wij brengen het werk bij je thuis. Ongeacht het formaat.

Haarlem, Heemstede en Overveen kunst transport

Binnen Haarlem, Heemstede en Overveen betaal je €35,- per keer voor het transport van je kunst. Voor andere bestemmingen is de prijs in overleg met de transporteur. Het maakt niet uit of je een werk laat brengen, ophalen of beiden.

Hans Bossmann verzorgt voor ons het kunst transport. De afspraak maak je direct met hem. Wij zorgen ervoor dat je gekozen kunstwerk klaarstaat en de administratie weer klopt. Hiervoor ontvang je bij aflevering of achteraf het mutatieformulier welke je ondertekent en aan Hans meegeeft of naar ons terugstuurt.

Kunst transport nodig?

Neem contact met ons op voor het regelen van transport, wij brengen je in contact met Hans.

Bel tijdens openingstijden naar 023 532 7895 of stuur een e-mail naar info@kunstcentrum-haarlem.nl

Hulp nodig met het ophangen van je kunstwerk?

Ook bij het juist ophangen van een kunstwerk kan Hans Bossmann je helpen. Samen met hem overleg je wat er precies moet gebeuren en vervolgens doet hij je een prijsvoorstel. Als je het hiermee eens bent plan je een afspraak in. Neem contact met ons op voor meer informatie.