fbpx

Info

 1. Alles bij ons is te koop of te leen.

  We hebben een groot aanbod aan kunst en design in onze kunstgalerie. Heb je iets moois uitgekozen? De optie is aan jou om het te lenen, maar net zo makkelijk is het te kopen. Onze kunstuitleen is erop geënt dat kunst betaalbaar is. Wij bieden een zeer ruim en gevarieerd aanbod van professionele beeldend kunstenaars.

  Hoe werkt het

 2. Vraag ons alles, dat vinden we leuk!

  Wij zijn specialist in het adviseren op het gebied van beeldende kunst. Dat doen wij al ruim 50 jaar. Een groot kenner of nog maar een beginner? Wij helpen je altijd graag op weg. Voor oriënterend en informatief advies kun je altijd langskomen of vrijblijvend een afspraak met ons maken.

  Contact

 3. Kijken mag, zolang als je wilt.

  Onze kunstuitleen en kunstgalerie zijn geopend van dinsdag t/m zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Wij kunnen je uitgebreid informeren en adviseren over de beste opties. Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

  Goed om te weten: als je lid bent mag je zo vaak omruilen als je wilt.

  Word abonnee

 4. Wij snappen kunst ook niet altijd.

  Wij vinden dat kunst niet moeilijk of elitair hoeft te zijn. Daarbij is de keuze voor een werk nu eenmaal erg persoonlijk. Iedereen verschilt daarin: de kleur moet je bijvoorbeeld aanspreken, de compositie kan belangrijk voor je zijn, je kunt gelaagdheid van het werk voorop stellen of misschien ben je gewoonweg gek op honden. Alles kan!

  Over ons

 5. Aangepast op jouw portemonnee.

  De waarde van het gekozen kunstwerk speelt mee bij de tarieven voor het huren van kunst. De huurprijs is onderverdeeld in twee delen: 60% van het bedrag dat je per maand betaalt is de huurprijs en 40% is het deel dat je spaart. Op die manier bouw je een spaartegoed op. Hiermee kun je kunstwerken uit onze collectie en designproducten of boeken uit onze winkel kopen.

  Onze tarieven

 6. Ook voor de werkplek!

  Iedereen wil een prettige en inspirerende werkomgeving. Toch? Zijn er op jouw kantoor bijvoorbeeld lege muren? En mag je kantoor wat meer karakter krijgen? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres!

  Goed om te weten: kunst op je werkplek is fiscaal aftrekbaar! Maak een vrijblijvende afspraak met ons.

  Kunst op je werk

Kunst kopen

Bij ons kun je kunst op afbetaling kopen zonder dat je rente hoeft te betalen. In maandelijkse termijnen los je af en de rente is voor ons!

Hoe werkt het

Onze cadeaubon

Doe kunst lenen cadeau

Transport

Het kan zijn dat een werk te groot is om op je fiets of in je auto mee te nemen. En misschien heb je liever dat het werk bij je wordt thuisgebracht of opgehaald.

Voor onze kunsttransporten zetten wij Hans Bossmann in. Dit kost €35 voor transport in Haarlem en omgeving. Woon je buiten Haarlem? Of wil je het werk laten ophangen? Hans maakt graag een offerte.

Als je interesse in kunsttransport hebt, bel dan 023 532 78 95 of mail ons: info@kunstcentrum-haarlem.nl.