fbpx

Kunst kopen

Wist je dat je bij ons ook kunst kunt kopen?

In onze kunstcollectie is werk te vinden van ongeveer 450 kunstenaars en iedere maand komt er wel iets nieuws bij. De collectie is dan ook zeer gevarieerd: abstract en figuratief, architectuur en landschappen, kleurrijk en sober, originele schilderijen en zeefdrukken/litho's in oplage, groot en klein. Onze kunst komt uit heel Nederland en soms ook van daarbuiten.

In onze verkooptentoonstellingen presenteren we altijd kunstenaars die nog niet in de uitleencollectie zitten. We hebben dus altijd wat nieuws in huis.

Kunst kopen voor iedere prijsklasse

Ja, je kan ook kunst kopen bij Kunst Centrum Haarlem. Alles wat te leen is, is ook te koop. En we hebben iedere twee maanden een nieuwe verkooptentoonstelling. Daarin laten we kunst zien van kunstenaars die nog niet in onze uitleen collectie vertegenwoordigd zijn. Zo hangt er altijd wel nieuwe kunst aan onze muren!

Voor je een schilderij of foto koopt kan je het werk beter in het echt bekijken. Bekijk je kunst online dat zie je de structuur en het formaat niet zo goed. Ook zijn de kleuren afhankelijk van je beeldscherm. Om inspiratie op te doen kun je natuurlijk wel alvast online kijken naar onze collectie.

Bij ons is er kunst voor iedereen in alle prijsklassen. Soms zie je iets en weet je zeker dat je het wilt hebben. Soms heb je meer tijd nodig en wil je het kunstwerk eerst wat vaker zien. Dat kan! Adviseren op het gebied van beeldende kunst is onze specialiteit. Dat doen wij al ruim 50 jaar. Of je nu een grote kenner bent of er niets vanaf weet, wij helpen je graag op weg. Wil je een oriënterend en informatief gesprek? Dan kun je altijd langskomen of  een afspraak met ons maken via info@kunstcentrum-haarlem.nl. Geheel vrijblijvend!

Op afbetaling kopen kan ook

Wanneer je een kunstwerk wilt kopen maar je niet het hele bedrag in één keer kan neerleggen dan hebben wij een renteloze afbetalingsregeling.

Er zijn wel wat voorwaarden. Je kunstwerk kost tussen de € 450 en € 5000. Je betaalt een aanbetaling van minimaal 10%. De rest van het bedrag betaal je binnen 24 maanden af met minimaal € 50 per maand. Vervroegd aflossen kan altijd.

100% kunst, 0% rente. Kom bij ons langs om het te regelen.