fbpx
Kunst Centrum haarlem stadsgezichten kunstnaars

Veel gestelde vragen

Wij houden van vragen! En beantwoorden ze graag! Hoeveel betaal ik voor het lenen van een kunstwerk? Kunnen jullie kunst thuis bezorgen? Hoe lang mag ik een kunstwerk lenen? Kijk hieronder naar de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Bel of mail ons dan: 023 532 78 95 / info@kunstcentrum-haarlem.nl.

Hoeveel betaal ik voor een kunstwerk?

Ieder kunstwerk heeft een prijs. Op de achterkant van het werk staat de verkoopprijs van het kunstwerk. Die prijs bepaalt het bedrag dat je maandelijks betaalt. Stel dat een schilderij €1000 kost, dan betaal je €18 per maand. Van deze €18 spaar je dan 40%, dat is €7,20. Van het spaartegoed kun je bij ons kunst en design kopen.

Voor alle tarieven kijk op deze pagina.

Hoe lang kan ik een kunstwerk lenen?

Ieder kunstwerk is 1 jaar te leen. Is er iemand anders die jouw kunstwerk ook mooi vindt en het heeft gereserveerd dan vragen wij het na 1 jaar terug. Is het niet gereserveerd? Dan kan het aan je muur blijven hangen.

Hoeveel kunstwerken mag ik lenen?

Je mag zoveel kunstwerken lenen als je wil. Je betaalt per kunstwerk een maandelijks abonnement. Wij stimuleren het om kunst in je huis op te hangen en zo te ontdekken wat je wel en niet bevalt. Ruilen kan ook wanneer je wil! Je maandbedrag passen we bij iedere kunstwissel aan.

Hoe sluit ik een (leen)abonnement af?

Wanneer je kunst wil lenen vul je een formulier in en laat je een legitimatie zien. Je tekent voor een automatische incasso. Nieuwe leden betalen de eerste 2 maanden vooruit plus €12,50 inschrijfgeld. Nu ben je lid van de kunstuitleen en neem jij je kunstwerk mee naar huis.

Hoe kan ik een afspraak maken?

Bel ons tijdens openingstijden op 023 5327895 voor een afspraak, of stuur een e-mail naar info@kunstcentrum-haarlem.nl. Afspraken gaan in tijdvakken van minimaal een kwartier.

Buiten openingstijden plan je gemakkelijk zelf je afspraak in onze online agenda. Kies uit de opties waar je voor langs wilt komen, dan weten wij hoeveel tijd je ongeveer nodig hebt. Klik hier om naar de online agenda te gaan.

Een afspraak is geheel vrijblijvend. Ben je plots toch verhinderd? Dan stellen wij een afzegbericht op prijs.

Hoeveel heb ik gespaard?

Wil je weten hoeveel je spaartegoed is? Bel ons dan op 023 5327895 of stuur een mail naar info@kunstcentrumhaarlem.nl. Op dit moment werken we aan de nieuwe inlog-mogelijkheden zodat je straks weer zelf kan inloggen en je spaartegoed zien.

Kunnen jullie kunst thuis bezorgen?

Ja, dat kan. Wij hebben wij een bezorgservice. We brengen je in contact met onze transporteur en je maakt zelf een afspraak. Lees hier meer.

Hangen jullie de kunst ook bij mij thuis op?

Wij kunnen je adviseren én doorverwijzen naar iemand die dit heel goed kan. Dan regel je het verder zelf. stuur een mailtje naar info@kunstcentrum-haarlem.nl

Ik ben kunstenaar en wil bij jullie exposeren. Kan dat?

Soms kan dat. Wanneer je je werk wilt aanbieden om uit te lenen of bij ons wil exposeren stuur dan je CV, voorbeelden van recent werk en je webadres naar info@kunstcentrum-haarlem.nl. Wij bekijken je aanbod en nemen contact met je op als we meer willen weten of een atelierbezoek willen plannen. We kunnen je ook de consignatievoorwaarden toe sturen.