fbpx

Kunstuitleen Amstelveen

Kunst Centrum Haarlem biedt veel mogelijkheden als kunstuitleen in Amstelveen. Haarlem is immers makkelijk bereikbaar vanuit Amstelveen. Via de A9 rij je er in een kwartiertje naar toe.

De kunstuitleen Haarlem is in 1971 opgericht door Jannie Sipkes vanuit het idealistisch standpunt om beeldende kunst bij de mensen thuis te brengen. De kunstuitleen heette toen nog SBK, Stichting Beeldende Kunst. Kunstuitleen Amstelveen en omstreken is ontstaan vanuit de behoefte van kunstenaars om kunst toegankelijk te maken en al snel beek het een gouden formule. In 2021 bestond Kunst Centrum Haarlem 50 jaar!

kunstuitleen galerie Haarlem

Advies kunstuitleen Amstelveen

In kunstuitleen Amstelveen en omstreken bedienen wij jou het beste advies bij de aanschaf of huur van kunst. Wij hebben een groot aanbod aan schilderijen, foto’s, zeefdrukken, lithografieën, beeldhouwwerken en werken op papier. En daarnaast hebben we ook een designwinkel en online shop met bijzonder design van jonge ontwerpers.

Wij stimuleren kunstenaars bij de uitoefening van hun kunstpraktijk. Dit doen wij door werk tentoon te stellen in onze kunstgalerie en kunstwerken te verkopen of te verhuren. Klik op onderstaande button om meer te weten over ons.

Kunstschilderijen

In onze kunstcollectie hebben wij ongeveer 5000 schilderijen, zeefdrukken, etsen en fotowerken. Kunst van gerenommeerde en van net startende kunstenaars. Kwaliteit staat bij ons voorop. Je kunt dus altijd een mooi werk in huis halen of op je werkplek ophangen. Je kunt kunstschilderijen bij onze kunstuitleen Amstelveen kopen of huren. Voor inspiratie verwijzen we je naar onze online kunstcollectie. Daar kun je je inschrijven als abonnee en meteen het werk reserveren via het contactformulier. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon bij ons langskomen. Kunst lenen in Amstelveen is eenvoudig, mooi en betaalbaar bij Kunst Centrum Haarlem.