fbpx

Kunstuitleen Amsterdam

Kunst Centrum Haarlem is het ideale concept, ook voor kunstuitleen in Amsterdam en omgeving. In onze veelzijdige kunstcollectie vind je veel schilderijen, foto's, beeldhouwwerken en werken op papier van zowel gevestigde als jonge getalenteerde kunstenaars. Voor kunstuitleen in Amsterdam zijn wij de ideale partij. Haarlem is vanuit Amsterdam goed bereikbaar en onze vestiging ligt in het pittoreske centrum van Haarlem.

Professioneel en passievol kunstadvies

Benieuwd of onze kunstuitleen in Amsterdam geschikt is voor jou? Kom dan langs voor professioneel en passievol kunstadvies door onze medewerkers. Ook kun je onze online kunstcatalogus bekijken voor als je meteen wilt weten wat wij allemaal in huis hebben. Bij Kunst Centrum Haarlem is het aanbod enorm! Klik op de button hieronder om meteen onze volledige collectie te bekijken.

Uitgebreide mogelijkheden kunstuitleen Amsterdam

Onze collectie bestaat uit ongeveer 5000 kunstwerken die allemaal van goede kwaliteit zijn. Daarbij is ons aanbod zo breed dat iedereen gegarandeerd zal slagen: particulier en bedrijf! Heb je dus nog witte of gekleurde muren die wel wat moois kunnen gebruiken? Kom dan langs bij Kunst Centrum Haarlem. Naast onze kunstgalerie hebben wij ook een designwinkel. Hier verkopen wij werk van jonge en frisse designers. Een deel is ook te koop via onze online shop. Klik op de button om die te bekijken.