fbpx

Kunstuitleen Amsterdam

Welkom bij Kunst Centrum Haarlem, dé plek waar je terecht kunt voor een kunstuitleen nabij Amsterdam en nog veel meer!
We begrijpen dat je misschien denkt: Haarlem? Dat is geen Amsterdam? Maar wees gerust, Haarlem ligt praktisch om de hoek van onze bruisende hoofdstad!

Kunst Centrum Haarlem is het ideale concept, ook voor kunst lenen door Amsterdammers. In onze veelzijdige kunstcollectie vind je veel schilderijen, foto's, beeldhouwwerken en werken op papier van zowel gevestigde als jonge getalenteerde kunstenaars. Haarlem is vanuit Amsterdam goed bereikbaar en onze vestiging ligt in het pittoreske centrum van Haarlem. Met een parkeergarage op 200 meter afstand en een plek voor laden/lossen voor de deur.

Professioneel en passievol kunstadvies

Benieuwd of onze kunstuitleen ook voor jou in Amsterdam geschikt is? Kom dan langs voor professioneel en passievol kunstadvies door onze medewerkers. Kijk je ogen uit en geniet. Als je nu meteen wil weten wat we in huis hebben bekijk dan onze online kunstcatalogus. Zie je wat moois? Reserveer het dan alvast. Wij zetten het voor je klaar om te komen bekijken. Bij Kunst Centrum Haarlem is het aanbod enorm! Klik op de button hieronder om meteen onze volledige collectie te bekijken.

Kunstuitleen nabij Amsterdam

Moderne kunst of realistische schilderijen

Of je nu op zoek bent naar moderne kunst, abstracte meesterwerken of realistische schilderijen, bij ons vind je het allemaal. Met onze diverse selectie kunstwerken, speciaal samengesteld om aan jouw smaak te voldoen, hebben we voor ieder wat wils. En het beste van alles is dat je deze kunstwerken kunt huren voor een betaalbare prijs. Geen gedoe met grote investeringen, maar gewoon genieten van kunst in jouw eigen stijl.

Onze collectie in Haarlem bestaat uit ongeveer 5000 kunstwerken, van professionele kunstenaars en van goede kwaliteit. Daarbij is ons aanbod zo breed dat iedereen gegarandeerd zal slagen: particulier en bedrijf! Heb je dus nog witte of gekleurde muren die wel wat moois kunnen gebruiken? Kom dan langs bij Kunst Centrum Haarlem. Naast onze kunstgalerie hebben wij ook een designwinkel. Hier verkopen wij werk van jonge en gevestigde designers. Een deel is ook te koop via onze online shop. Klik op de button om die te bekijken.

Kunstuitleen nabij Amsterdam is goed bereikbaar vanuit Amsterdam

Binnen ongeveer 20 minuten rijden kun je al genieten van de gezellige sfeer en artistieke vibes die Haarlem te bieden heeft. En hier bij Kunst Centrum Haarlem hebben we alles wat je nodig hebt als het gaat om de kunstuitleen. We hebben een fantastische collectie kunstwerken die je kunt huren en in je eigen huis kunt tentoonstellen. Ook als je in Amsterdam woont! Dus vanuit

Kunst lenen vanuit Amsterdam? Kom naar Kunst Centrum Haarlem

Dus, als je op zoek bent naar kunst om te lenen in Amsterdam zoek dan niet verder. Wie weet ben je uitgekeken op de kunstuitleen Amsterdam? Kom dan vooral langs in Kunst Centrum Haarlem, jouw bron van prachtige kunstwerken op slechts een korte afstand van Amsterdam. Bekijk onze website voor meer informatie en ontdek hoe gemakkelijk het is om kunst in huis te halen en je interieur naar een hoger niveau te tillen. Wij verwelkomen je graag bij Kunst Centrum Haarlem.

Kunst kopen vlakbij Amsterdam?

Onze galerie kan zeker wedijveren met kunstgaleries in Amsterdam. Wil je een tekening, zeefdruk of schilderij kopen? Ook dan kun je in de kunstuitleen Haarlem goed terecht.