fbpx

Kunstuitleen Haarlem

Voor kunstuitleen Haarlem ben jij bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring in kunstverhuur. Een van onze doelen is dat kunst voor een lage prijs bij mensen kan hangen. Kunstuitleen Haarlem heeft een groot aanbod van kunstwerken van ruim 250 kunstenaars. Je slaagt gegarandeerd als je kunst zoekt om te lenen.

Kunstuitleen Haarlem

De prijzen van kunstuitleen Haarlem zijn laag. Voor de prijs van drie biertjes hangt een kunstwerk een maand aan je muur. Daarnaast is er de extra mogelijkheid om voor kunst te sparen bij het kunstlenen. Met een abonnement kan je iedere maand een bedrag sparen, zo ontstaat je spaartegoed. Van je spaartegoed kun je vervolgens weer kunst kopen of je kunt het besteden in onze designwinkel. Kunstuitleen Haarlem is daarmee een goede keuze om kunst te lenen.

Kunst Centrum Haarlem

Kunst Centrum Haarlem bestaat al sinds 1971 en brengt al meer dan vijf decennia mooie kunst bij de mensen thuis. Wij zijn een aanbieder van schilderkunst, fotografie, beeldhouwkunst en nog veel meer. Het is niet zo gek dat iedereen die lid bij ons is, of in onze winkel koopt enthousiast, is over kunstuitleen Haarlem. Zelfs over onze online shop is iedereen te spreken. Klanten staan te popelen om de mooiste designproducten aan te schaffen tegen zeer schappelijke prijzen. Wil je meer weten over ons? Klik dan op onderstaande knop.

Meer over Kunst Centrum Haarlem

Ben je op zoek naar een kunstuitleen in Haarlem? Kunst Centrum Haarlem heeft schilderijen, foto’s, tekeningen en beeldhouwwerken voor iedereen in Haarlem en omstreken. Als je wilt weten wat we allemaal in onze kunstcollectie hebben, klik dan op onderstaande button.