fbpx

Kunstuitleen Hoofddorp

Voor een kunstuitleen dichtbij Hoofddorp is Kunst Centrum Haarlem de perfecte oplossing. Binnen twintig minuutjes rijd je er al heen. Wij bestaan al meer dan vijftig jaar en hebben ons daarom al ruim bewezen als kunstuitleen. Mede daarom hebben wij een grote kunstcollectie waar andere kunstuitlenen nog een puntje aan kunnen zuigen. Loop je bij ons binnen dan zul je gegarandeerd slagen in je keuze voor een mooi nieuw kunstwerk voor aan de muur.

Kunst in Hoofddorp

Kunst Centrum Haarlem is ideaal voor kunstleners in Hoofddorp. Haarlem is vanuit Hoofddorp makkelijk bereikbaar en onze vestiging ligt aan de rand van het pittoreske centrum van Haarlem in drie prachtige panden. Op honderdvijftig meter afstand is er de parkeergarage ‘De Kamp’ en pal voor de deur hebben we plek voor laden en lossen.

Bekijk onze online kunstcatalogus om onze ruime collectie van meer dan 5500 schilderijen, foto’s, beeldhouwwerken, zeefdrukken, etsen te vinden van zowel jonge als gevestigde kunstenaars. Van abstract tot figuratief, van acryl tot aquarel, van groot tot klein formaat, van alle kunstuitingen vindt u wel iets.

abstracte kunst hoofddorp

Abstracte kunst Hoofddorp

Voor de Hoofddorper die liefhebber is van abstracte kunst ben je bij Kunst Centrum Haarlem ook aan het goed adres. Een ruim aanbod van onze beeldende kunst is abstract. Dit soort kunst is heel goed in te zetten op verschillende muren of ze nu wit of een andere kleur hebben. Denk bijvoorbeeld aan het werk van Ron van de Werf of de Haarlemse kunstenaar Vincent Uijlenbroek. Het resultaat is altijd een inspirerende muur met kunst waar je lang naar kunt kijken of in weg kunt dromen.

Wil je je huiskamer opleuken met een groot schilderij of je kantoor een professionele sfeer geven met een prachtig abstract kunstwerk? Kom bij ons langs. Uitproberen of wij een match zijn? Kijken of proberen mag. Zolang je wilt. Lees hier meer over abonnee worden.

Klein budget kunst huren Hoofddorp

Voor diegene met een klein budget in Hoofddorp, maar wie toch kunst aan de muur wil hebben, is kunst huren de oplossing. Voor de kleine portemonnee bieden wij erg schappelijke prijzen. Voor 12 euro per maand kun je bij ons al kunst huren. De tarieven voor het huren van kunst zijn afhankelijk van de waarde van het gekozen werk. Van het bedrag dat je per maand betaalt is twee derde de huurprijs en veertig procent een deel voor je spaartegoed. Met dit spaartegoed kun je kunstwerken uit onze collectie kopen of designproducten uit onze winkel. Bekijk ook onze online webwinkel.

Waarom naar kunstuitleen Haarlem?

De collectie in kunstuitleen Haarlem biedt een ruime keuze aan kunst, we zitten op een perfecte locatie en bieden een goede service. De koffie/thee – of het glaasje water bij warm weer – staat voor je klaar. Combineer je bezoek aan de kunstuitleen Haarlem met een gezellig terrasje op de Botermarkt of de Grote Markt. Haarlem is al jaren, met de gouden straatjes, de leukste winkelstad van Nederland.

Klik hier voor onze locatie.