fbpx

Kunst huren

Kunst huren is mogelijk voor iedereen die zijn of haar huis mooier wil inrichten of als je simpel je ruimtes meer tot leven wilt brengen. Kunst Centrum Haarlem biedt jou de mogelijkheid om hiermee aan de slag te gaan. Ons ruime aanbod van kunst maakt het uiterst makkelijk om iets moois te vinden voor je muren en kunst te huren. Bekijk onze online collectie om inspiratie op te doen!

Kunst huren voor thuis

Het aanbod van Kunst Centrum Haarlem is ideaal voor de particuliere markt. Juist voor iedereen die thuis een mooi of inspirerend werk aan de muur wil hebben. Kunst huren voor thuis is voor mensen die kiezen voor schoonheid in hun leven. Dat is toch wat je wil? Je vindt in onze online kunstcollectie alles wat wij hebben: zoals schilderijen, foto’s, beeldhouwwerken of werken op papier. En van alles in een grote variëteit van formaten. Of je nu alleen plek hebt voor een klein kunstwerk of als je plek hebt voor een enorm schilderij, wij hebben het allemaal en je kunt het werk huren. Ben je benieuwd hoe kunst lenen werkt? Klik dan op de onderstaande knop.

Kunst huren voor bedrijven

Ieder bedrijf zou aan kunst huren moeten doen. Kunst aan de muur heeft namelijk allerlei voordelen die voor het bedrijf alleen maar gunstig zijn. Kunst aan de muur geeft een positieve uitstraling aan een organisatie. Werknemers voelen zich beter in een goed aangeklede ruimte en klanten reageren ook vaak positief op mooie kunst aan de muur.

Onze adviseurs kunnen je prima op weg helpen om de beste keuze te maken voor jou bedrijf als je kunst wilt huren. Een goed startpunt is om onze online kunstcatalogus te bekijken om te zien of er iets tussen zit voor jou. Als je meer wilt weten over kunst huren voor jouw bedrijf klik dan op onderstaande knop voor meer informatie.